Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak   |   Email: info@timmerbedrijfhak.nl

Exterieur

Timmerbedrijf Hak kan u helpen met alle voorkomende werkzaamheden aan en rondom uw woning of bedrijf. Hieronder volgen enkele mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden.

Kozijnrenovatie

Op het gebied van kozijnen is veel mogelijk. U kunt kiezen voor houten of kunststof kozijnen. Wij leveren en monteren hardhouten kozijnen, vooraf tweemaal gespoten in grondverf, voorzien van dubbele beglazing en deugdelijk hang- en sluitwerk (Politie Keurmerk). Kunststof kozijnen zijn er in diverse soorten. De kozijnen met een zgn. houtlook zijn nauwelijks te onderscheiden van houten kozijnen. Of u nu kiest voor een kleurencombinatie of alles in één kleur, glad of met houtnerf, alles is mogelijk.

Authentiek timmerwerk

Bent u op zoek naar authentiek ambachtelijk timmerwerk aan en rondom uw woning of bedrijf? Of wilt u de authentieke vormgeving laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Deuren, schuren en tuinhuisjes

Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, binnendeur of terrasdeuren, wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u bij het maken van de keuzes voor wat betreft het hang- en sluitwerk, deurbeslag, beglazing enz.

Wat schuren en tuinhuisjes betreft is er veel mogelijk om een praktische schuur, blokhut, tuinhuis of veranda te maken. Als u ons uw wensen kenbaar maakt, verwezenlijken wij uw ideeën.

Velux dakramen

Wilt u van uw donkere bergzolder een mooie slaapkamer of werkruimte maken? Het inbrengen van daglicht en frisse lucht is dan zeker onmisbaar. Het plaatsen van een Velux dakraam is hiervoor een uitstekende oplossing. Wilt u een tuimelraam of een uitzet-tuimelraam? Meerdere dakramen aan elkaar gekoppeld? Gelakt hout of onderhoudsvrij kunststof aan de binnenzijde? Een hor, zonwering of raamdecoratie? Alles is mogelijk. Wij brengen u graag op de hoogte.

Kleinschalige verbouwingen

Als u diverse verbouwingswerkzaamheden wilt laten uitvoeren, maar u weet niet wie u daar allemaal voor moet benaderen, dan kunnen wij u daarmee van dienst zijn. Wij weten hierin wel de juiste weg. Met een vaste kern mensen kunnen wij al de werkzaamheden die hierbij komen kijken voor u realiseren om tot een mooi resultaat te komen. Ook hierbij heeft u één vast aanspreekpunt!

Contact

Als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0184 - 421 367 of stuur een mail naar info@timmerbedrijfhak.nl en vermeldt daarin uw telefoonnummer. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak

Timmer- en onderhoudsbedrijf G.Hak | Tolsteeg 28 | 3363 XS Sliedrecht

0184 - 421 367 | info@timmerbedrijfhak.nl

© Timmerbedrijf G. Hak  | website by Mediartist Productions

Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak
Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak

Bent u op zoek naar authentiek ambachtelijk timmerwerk aan en rondom uw woning ? Of wilt u de authentieke vormgeving laten renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.

Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak
Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak
Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak
Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak
Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak
Timmer- en onderhoudsbedrijf G. Hak